طرز تهیه باقلوای کادایف:
مواد لازم:
- 14-15عدد یوفکای باقلوا
- 200 گرم کره
- 2 – 3 قاشق روغن مایع
- 100 گرم کادایف
- یک و نیم لیوان پسته یا گردو و یا فندق
مواد شربت:
- سه و نیم لیوان شکر
- سه و نیم لیوان آب
- چند قطره آبلیمو
طرز تهیه باقلوای کادایف:
پسته را پودر کنید ولی بهتر است کمی زیر دندان احساس شود. یوفکا ها را روی سطح صاف باز کنید (اگر از یوفکای ایرانی استفاده می کنید با کره آب شده و روغن مایع کمی چرب کنید) کمی کادایف و پودر پسته رویش بپاشید و با کمک وردنه نازک لوله کنید و بعد فشرده کنید و داخل ظرف پیرکس بچینید . همه یوفکاها را به این ترتیب انجام دهید تا ظرف پر شود. روی یوفکا ها را هم با کره آب شده خوب چرب کنید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی باقلوا ها بپزید.
برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از به جوش آمدن 15دقیقه بجوشانید چند قطره آبلیمو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
بعد از خارج کردن باقلوا از فر شربت ولرم را روی باقلوای داغ بریزید و یه ساعت زمان دهید تا شربت به خورد باقلوا برود.
نوش جان