• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان اکمک کره ای : طرز تهیه با روش اسان در خانه

    نان اکمک کره ای
    نان اکمک کره ای

    طرز تهیه نان اکمک کره ای:

    مواد لازم:

    • 300گرم آرد (دو لیوان 200میلی باضافه یک بند انگشت کمتر از یک لیوان)
    • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری)
    • 50 گرم شکر (سه و نیم قاشق غذاخوری)
    • 5 گرم نمک(یک قاشق چایخوری)
    • یک عدد تخم مرغ
    • 60 میلی شیر ولرم (کمی بیشتر از نصف استکان 100 میلی)
    • 50 میلی آب ولرم (نصف استکان)
    • 50 گرم کره

    طرز تهیه نان اکمک کره ای:

    ابتدا مواد خشک را مخلوط کنید . سپس شیر ولرم و و آب ولرم و تخم مرغ هم دمای محیط را اضافه کنید و ورز دهید. خمیر هر چقدر نرم‌ تر باشد کیفیت نان بهتر می شود پس آرد زیادی اضافه نکنید. بعد از جمع شدن خمیر کره نرم هم دمای محیط را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کره کامل مخلوط خمیر شود.

    بعد خمیر را به سه قسمت چانه کنید و روی چانه ها را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید بعد چانه ها را باز کرده و تا بزنید و در قالبی که چرب کرده اید قرار دهید و دوباره روی خمیرها را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده حدود 25_30 دقیقه تا طلایی شدن روی اکمک بپزید بعد از در آوردن از فر روی اکمک را با کره چرب کنید و از قالب خارج کنید.
    نوش جان

    About The Author