• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی میکادو + نکات کلیدی

    طرز تهیه شیرینی میکادو

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی میکادو:

    مواد لازم:

    • آرد قنادی ۱ لیوان
    • آرد نخودچی ۳/۴ لیوان
    • پودر قند ۱ لیوان
    • روغن مایع ۴/۵ لیوان
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • پودر دارچین ۱ ق م
    • کره ۱۰۰ گرم
    • پودر هل ۱ ق م
    • شکلات بن ماری شده مقداری
    • نان میکادو ۶ ورق

    *((منظور از لیوان، لیوان دسته دارهای فرانسوی هستش که توی تمام خونه ها پیدا میشه
    فرانسویش نباشه همون مدل، ایرانیش رو دیگه همه دارن))*

    طرز تهیه شیرینی میکادو :

    خوب برای درست کردن این شیرینی عالی اول باید آرد قنادی و آرد نخودچی رو الک کنیم و بزاریم روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه تفت بدیم تا بوی خامیش از بین بره،
    پودر هل و‌پودر کاکائو رو افزوده و مخلوط می کنیم.
    حالا نوبت اضافه کردن روغن و کره هستش.


    وقتی یکدست شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو هم توش الک می کنیم.
    حالا یه ورق از نان میکادو رو گذاشته و با پالت مقداری از مواد رو روش پخش کرده و بعد لایه بعدی نان میکادو میاد.
    نان رو با دو دست همه جاش رو کمی فشار میدیم که به لایه زیری بچسبه.


    همینجوری لایه ها رو پیش میریم، ۵لایه نان یا نهایتا ۶لایه نان میکادو استفاده کنید کافیه. بازم روش رو با کف دست کمی فشار بدین که تمام لایه ها بهم بچسبن و فیکس بشن.
    حالا شکلات بن ماری شده ای که خیلی کم هم روغن مایع توش ریختیم رو روی نان رویی میکادو ریخته و با پالت صاف می کنیم.


    من با چنگال روی شکلات رو خط انداختم و نهایتا هم با کمی پودر پسته تزئینش کردم و تمام.
    اجازه میدیم چند ساعت همونجوری بمونه بعد برش زده و در ظرف سرو میچینیم
    خیلی شیرینی راحت و بی دردسریه و جون میده برای ماه رمضون


    و برای من یکی از شیرینی های نوستالژی همین میکادوئه
    درست کنید و کنار خانواده نوش جونتون کنید
    التماس دعا

    طرز تهیه شیرینی میکادو

    About The Author