• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گوزلمه پنیری نان ترکیه ای به روش اسان در خانه

    طرز تهیه گوزلمه پنیری
    طرز تهیه گوزلمه پنیری

    طرز تهیه گوزلمه پنیری:

    مواد لازم:

    • یک و نیم لیوان اب ولرم (لیوان200میلی )
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک قاشق غذاخوری شکر
    • نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
    • 4لیوان آرد با کنترل اضافه کنید (حدود 550 گرم )

    برای وسط خمیر:

    • 100گرم کره
    • 4-5 قاشق روغن مایع
    • برای داخل خمیر:
    • پنیر سفید
    • پنیر پیتزا یا کاشار
    • جعفری
    • در صورت تمایل فلفل سبز

    برای رومال:

    • زرده تخم مرغ
    • دو قاشق مرباخوری ماست

    طرز تهیه گوزلمه پنیری:

    امام مواد به جز آرد و نمک را مخلوط می کنیم . نمک را اضافه کرده و آرد را کم کم مخلوط می کنیم . ورز می دهیم روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم .

    بعد از استراحت خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم . یکی از چانه ها را باز کرده از مخلوط کره و روغن مایه رویش ریخته و باز کمی می کشیم تا نازکتر شود و بعد تا زده و و سط چانه بعدی را که باز کرده و چرب کرده ایم قرار می دهیم .

    دوباره تا می زنیم و دوتا چانه بعدی را هم به همین ترتیب انجام می دهیم و روی خمیر را پوشانده داخل یخچال 15دقیقه استراحت می دهیم و دو باره هر چانه را باز می کنیم از مواد میانی روی نصف خمیر قرار داده و نصف بعدی خمیر را رویش بر می گردانیم و چانه بعدی را هم به همین ترتیب انجام می دهیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم .

    رومال زده و با چاقو روی خمیر خط می اندازیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از خارج کردم از فر روی گوزلمه ها را با کره چرب می کنیم.

    About The Author