طرز تهیه پیده ترکیه

طرز تهیه پیده ترکیه ای به روش اسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه پیده ترکیه ای

طرز تهیه پیده ترکیه ای:

مواد لازم:

  • سه لیوان شیر ولرم (می توانید نصف از آب استفاده کنید )
  • نصف لیوان روغن مایع
  • دو قاشق مرباخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک پاکت خمیر مایه خشک (یک قاشق غذاخوری )
  • آرد حدود یک کیلو

  • یک عدد زرده برای رومال

مواد میانی:

  • 400-500گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
  • یک عدد پیاز
  • دو عدد فلفل قرمز
  • یک عدد فلفل سبز
  • دو قاشق روغن مایع
  • جعفری رب نمک فلفل سیاه

طرز تهیه پیده ترکیه ای :

تمام مواد خمیر به غیر از آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شود آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود خمیر را خوب ورز دهید روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.
برای مواد میانی تمام مواد به غیر گوشت را با میکسر خرد کنید و با گوشت مخلوط کنید .


خمیر عمل آمده را چانه کنید بعد هر چانه را به کمک وردنه به شکل بیضی باز کرده و از مواد میانی قسمت وسط قرار داده و کنارها را تا بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید کناره های خمیر زرده تخم مرغ زده و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده بپزید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image