• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان آچما ارده ای با روش اسان در خانه

    طرز تهیه نان آچما
    طرز تهیه نان آچما ارده ای

    طرز تهیه نان آچما ارده ای:

    مواد لازم:

    • دو استکان آب ولرم
    • دو استکان شیر ولرم
    • یک بند انگشت کمتر از یک استکان روغن مایع
    • یک بند انگشت کمتر از یک استکان شکر
    • یک پاکت خمیر مایه خیس یا یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • 4/5_5 لیوان آرد

    مواد میانی:

    • یک پیاله ارده
    • 1 پیاله گردو
    • یک پیاله پودر شکر

    برای روی نان:

    • ارده کنجد
    • دو عدد زرده تخم مرغ
    • یک قاشق غذاخوری شیره انگور

    طرز تهیه نان آچما:

    داخل کاسه شیر و آب و روغن مایع را مخلوط می کنیم. شکر و خمیر مایه را هم اضافه می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن می کنیم. در ای حین نمک را هم اضافه می کنیم. آرد را تا جایی که خمیر نرمی که به دست نچسبد اضافه می کنیم. خوب ورز می دهیم روی خمیر را پوشانده و 45 دقیقه استراحت می دهیم .وقتی حجم خمیر دو برابر شد دوباره کمی ورز داده و به 6 قسمت چانه می کنیم. روی چانه ها با روغن مایع کمی چرب می کنیم و با پلاستیک روی چانه ها را پوشانده و دوباره 10 دقیقه استراحت می دهیم .

    بعد یکی از چانه ها را برداشته و با دست کمی فاشار می دهیم و یک قاشق کره آب شده روی خمیر ریخته و به شکل مستطیل تا جایی که می توانیم باز می کنیم. روی خمیر باز شده ارده می ریزیم و روی تمام خمیر پخش می کنیم و روی ارده گردو و شکر پاشیده و رول می کنیم و کنار می گذاریم. تمام چانه ها را به این صورت آماده می کنیم و باز روی خمیر ها را با پلاستیک پوشانده و دوباره 10 دقیقه استراحت می دهیم.


    بعد از رول ها را با کمی کشیدن حالت حلزونی دوباره رول می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و با دست کمی قسمت وسط خمیر را گود می کنیم و ارده می ریزیم و کناره ها را مخلوط زرده و شیره انگور رومال می زنیم و کنجد می پاشیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
    نوش جان

    About The Author