• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی بال بادام : طرز تهیه با روش اسان در خانه

    شیرینی بال بادام
    شیرینی بال بادام

    طرز تهیه شیرینی بال بادام:

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
    • دو قاشق غذاخوری پودر شکر
    • نصف استکان روغن مایع
    • دو عدد تخم مرغ
    • نصف پاکت پکینگ پودر (نصف قاشق غذاخوری)
    • یک پاکت وانیل (نصف قاشق چایخوری)
    • حدود سه لیوان آرد

    برای آغشته کردن:

    • ایرمیک(آرد سمولینا)

    برای شربت:

    • سه لیوان شکر
    • سه و نیم لیوان آب
    • یک چهارم لیمو

    طرز تهیه شیرینی بال بادام:

    تمام مواد خمیر را مخلوط کنی تا خمیر نرمی به دست آید به اندازه گردو از خمیر برداشته و شکل دهید و در ایرمیک غلتانده ودر سینی فر که چرب کرده اید بچینید و در قسمت وسط یک عدد بادام بگذارید و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها بپزید.


    بعد از اینکه شیرینی را از فر خارج کردید شربت را آماده کنید قوام شربت نه زیاد شل و نه زیاد سفت باشد.
    شربت داغ را روی شیرینی سرد بریزید اگر یک روز بماند شیرینی خوشمزه تر می شود.
    نوش جان

    About The Author