طرز تهیه نون آچما :
مواد مورد نیاز:
- لیوان استفاده شده200میلی
- استکان استفاده شده 125 میلی
- یک و نیم لیوان شیر ولرم
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری(10گرم)
- نصف استکان روغن مایع
- دو عدد تخم مرغ(زرده ها برای رومال)
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
- 4_4/5 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
- 50 گرم کره یا مارگارین برای باز کردن خمیر
طرز تهیه نون آچما :
شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کنی و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند سفیده تخم مرغ و روغن مایع را هم مخلوط کنید .مقداری از آرد را اضافه کرده و نمک را اضافه کنید. بقیه آرد را با کنترل اضافه کنید.
وقتی خمیر جمع شد یک قاشق کره اضافه نید و خوب حدود 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود .روی خمی را پوشانده و حداقل نیم ساعت استراحت دهید .خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید و به 9 قسمت چانه کنید. مانند ویدئو هر چانه را باز کرده مقداری کره روی خمیر بمالید و با چاقوی تیز یا رولت برش زده و رول کنید و شکل حلقه داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینی.
د دوباره روی خمیرها را با پلاستیک پوشانده و 10 دقیقه استراحت دهید به زرده رومال زده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدا روی نان ها بپزید.
نوش جان