• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نون آچما به روش اسان در خانه نان ترکی

    طرز تهیه نون آچما
    طرز تهیه نون آچما

    طرز تهیه نون آچما :

    مواد مورد نیاز:

    • لیوان استفاده شده200میلی
    • استکان استفاده شده 125 میلی
    • یک و نیم لیوان شیر ولرم
    • دو قاشق غذاخوری شکر
    • یک قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری(10گرم)
    • نصف استکان روغن مایع
    • دو عدد تخم مرغ(زرده ها برای رومال)
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
    • 4_4/5 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
    • 50 گرم کره یا مارگارین برای باز کردن خمیر

    طرز تهیه نون آچما :

    شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کنی و هم بزنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند سفیده تخم مرغ و روغن مایع را هم مخلوط کنید .مقداری از آرد را اضافه کرده و نمک را اضافه کنید. بقیه آرد را با کنترل اضافه کنید.

    وقتی خمیر جمع شد یک قاشق کره اضافه نید و خوب حدود 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود .روی خمی را پوشانده و حداقل نیم ساعت استراحت دهید .خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید و به 9 قسمت چانه کنید. مانند ویدئو هر چانه را باز کرده مقداری کره روی خمیر بمالید و با چاقوی تیز یا رولت برش زده و رول کنید و شکل حلقه داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینی.

    د دوباره روی خمیرها را با پلاستیک پوشانده و 10 دقیقه استراحت دهید به زرده رومال زده و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدا روی نان ها بپزید.
    نوش جان

    About The Author