طرز تهیه کیک گریان:
طرز تهیه کیک گریان:
4 عدد تخم مرغ (اگر کوچک باشد 5 عدد) زرده و سفیده را جدا می کنیم .سفیده را با دو بند انگشت کمتر از یک لیوان شکر با همزن می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
زرده ها را با یک قاشق شکر و 5 قاشق غذاخوری آب گرم خوب با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.
یک پاکت وانیل(5گرم) یک پاکت پکینگ پودر(10گرم) یک قاشق غذا خوری کاکائو و دو بند انگشت کمتر از یک لیوان آرد را هم به زرده ها اضافه می کنیم . کمی با همزن می زنیم تا یکدست شود.
سفیده ها را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک به حالت دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفیده ها نخوابد.
ظرف پیرکس را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخلش ریخته و صاف می کنیم و در فری که روی 175 درجه گرم شده با کنترل می پزیم.
بعد از پخت کیک:
بعد از پخت می گذاریم تا خنک شود و بعد از ظرف خارج کرده و دوباره داخل ظرف می گذاریم.
یک لیوان شیر را گرم می کنیم و 100گرم شکلات اضافه می کنیم . بعد از ولرم شدن روی کیک را با چنگال یا سیخ چوبی سوراخ کرده و سس را روی کیک پخش می کنیم.
بعد از اینکه کیک کامل سرد شد یک پاکت پودر کرم شانتی را با یک استکان شیر فرم داده . روی کیک صاف پخش می کنیم(می توانیم از 200 گرم خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنیم)
برای کرم سه لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری پر نشاسته(25 گرم) و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف لیوان شکر را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط مرتب هم می زنیم تا بجوشد و قوام بگیرد. بعد از روی حرارت برداشته .یک قاشق مرباخوری کره و 150 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ اضافه می کنیم و هم می زنیم. و می گذاریم تا کامل سرد شود در حال سرد شدن هر چند دقیقه هم می زنیم تا رویه نبندد بعد روی کیک ریخته و داخل یخچال می گذاریم. و بعد از 1_2 ساعت سرو می کنیم.
نوش جان