• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک اسفناج : با روش آسان

    طرز تهیه کیک اسفناج
    طرز تهیه کیک اسفناج با روش اسان

    طرز تهیه کیک اسفناجی :

    مواد مورد نیاز:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • 1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت)
    • یک لیوان شیر
    • یک استکان روغن مایع
    • 4 استکان آرد
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری 10 گرم)
    • یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخوری)
    • 100 گرم اسفناج
    • توت فرنگی
    • نصف لیوان شیر برای خیس کردن کیکدو پاکت پودر خامه یا پودر کرم شانتی
    • دو لیوان شیر
    • (یا 500 گرم خامه قنادی)
    • لیوان استفاده شده 200 میلی(4/5 لیوان دسته دار فرانسه)
    • استکان 125 میلی (نصف لیوان دسته دار فرانسه)

    طرز تهیه کیک اسفناجی

    ابتدا اسفناج را کامل شسته و داخل غذاساز بریزید روغن مایع را اضافه کرده و به حالت پوره در آورید.
    تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و پوره اسفناج را هم اضافه کنید آرد نشاسته پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا یک دست شود.


    کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته مواد کیک را داخل سینی فر یا یک ظرف پیرکس بزرگ بریزید و در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.
    شیر سرد و کرم شانتی را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد(می توانید 500 گرم خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و استفاده کنید)


    وقتی کیک ولرم شد به اندازه قالب کمربندی کیک را برش بزنید و بقیه تکه‌های کیک را با غذاساز پودر کنید.
    کیک را داخل قالب گذاشته و با نصف لیوان شیر خیس کنید توت فرنگی ها را از وسط برش زده و کناره‌های قالب بچینید و مقداری از خامه را روی کیک پخش کنید و روی خامه توت فرنگی خرد شده بریزید و دوباره با خامه روی توت فرنگی ها را بپوشانید. کیک‌های پودر شده را روی خامه بریزید و کامل پوشش دهید و کمی فشرده کنید. و حداقل 1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو نمایید.
    نوش جان

    About The Author