طرز تهیه کیک اسفناجی :
مواد مورد نیاز:
- 4 عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- 1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت)
- یک لیوان شیر
- یک استکان روغن مایع
- 4 استکان آرد
- یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری 10 گرم)
- یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخوری)
- 100 گرم اسفناج
- توت فرنگی
- نصف لیوان شیر برای خیس کردن کیکدو پاکت پودر خامه یا پودر کرم شانتی
- دو لیوان شیر
- (یا 500 گرم خامه قنادی)
- لیوان استفاده شده 200 میلی(4/5 لیوان دسته دار فرانسه)
- استکان 125 میلی (نصف لیوان دسته دار فرانسه)
طرز تهیه کیک اسفناجی
ابتدا اسفناج را کامل شسته و داخل غذاساز بریزید روغن مایع را اضافه کرده و به حالت پوره در آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و پوره اسفناج را هم اضافه کنید آرد نشاسته پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا یک دست شود.
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته مواد کیک را داخل سینی فر یا یک ظرف پیرکس بزرگ بریزید و در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.
شیر سرد و کرم شانتی را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد(می توانید 500 گرم خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و استفاده کنید)
وقتی کیک ولرم شد به اندازه قالب کمربندی کیک را برش بزنید و بقیه تکههای کیک را با غذاساز پودر کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته و با نصف لیوان شیر خیس کنید توت فرنگی ها را از وسط برش زده و کنارههای قالب بچینید و مقداری از خامه را روی کیک پخش کنید و روی خامه توت فرنگی خرد شده بریزید و دوباره با خامه روی توت فرنگی ها را بپوشانید. کیکهای پودر شده را روی خامه بریزید و کامل پوشش دهید و کمی فشرده کنید. و حداقل 1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو نمایید.
نوش جان