طرز تهیه کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج : با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک اسفناج با روش اسان

طرز تهیه کیک اسفناجی :

مواد مورد نیاز:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 1 لیوان نشاسته(گندم یا ذرت)
  • یک لیوان شیر
  • یک استکان روغن مایع
  • 4 استکان آرد
  • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری 10 گرم)
  • یک پاکت وانیل شکری (نصف قاشق چایخوری)
  • 100 گرم اسفناج
  • توت فرنگی
  • نصف لیوان شیر برای خیس کردن کیکدو پاکت پودر خامه یا پودر کرم شانتی
  • دو لیوان شیر
  • (یا 500 گرم خامه قنادی)
  • لیوان استفاده شده 200 میلی(4/5 لیوان دسته دار فرانسه)
  • استکان 125 میلی (نصف لیوان دسته دار فرانسه)

طرز تهیه کیک اسفناجی

ابتدا اسفناج را کامل شسته و داخل غذاساز بریزید روغن مایع را اضافه کرده و به حالت پوره در آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و پوره اسفناج را هم اضافه کنید آرد نشاسته پکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده و بزنید تا یک دست شود.


کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته مواد کیک را داخل سینی فر یا یک ظرف پیرکس بزرگ بریزید و در فری که روی 160 درجه گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.
شیر سرد و کرم شانتی را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد(می توانید 500 گرم خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و استفاده کنید)


وقتی کیک ولرم شد به اندازه قالب کمربندی کیک را برش بزنید و بقیه تکه‌های کیک را با غذاساز پودر کنید.
کیک را داخل قالب گذاشته و با نصف لیوان شیر خیس کنید توت فرنگی ها را از وسط برش زده و کناره‌های قالب بچینید و مقداری از خامه را روی کیک پخش کنید و روی خامه توت فرنگی خرد شده بریزید و دوباره با خامه روی توت فرنگی ها را بپوشانید. کیک‌های پودر شده را روی خامه بریزید و کامل پوشش دهید و کمی فشرده کنید. و حداقل 1_2 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و سرو نمایید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image