بورک صدفی مجلسی طرز تهیه به روش اسان

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه بورک صدفی مجلسی به روش اسان در خانه

طرز تهیه بورک صدفی مجلسی:

مواد مورد نیاز:

  • یوفکای تازه یک بسته
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • آرد گندم دو ق غ
  • روغن مایع یک لیوان
  • سرکه دو ق غ
  • سیاه دانه و یا کنجد برای روی بورک
  • زرده تخم مرغ یک عدد برای روی بورکها

طرز تهیه بورک صدفی مجلسی:

یوفکاهای را به شکل مثلث برش بزنید و کنار بذارید.در بک کاسه آرد و روغن و سرکه را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
پیازها را نگینی خرد کنید و سرخ کنید و گوشت را اضافه کنید و خوب تفت بدید و نمک و فلفل اضافه کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
مانند کلیپ مخلوط روغن را با برس به همه جای یوفکا آغشته کنید و انگشتتون را انتهای قسمت مثلث بگذارید و به سمت بالا بکشید تا یوفکا جمع بشود،سپس کناره های یوفکا را به هم نزدیک کنید و از مایه گوشتی یک ق روی آن بگذارید و یواش رول کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید،بچینید. ودر آخر با برس زرده تخم مرغ روی بورکها بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید.


سپس بورکها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا روی بورکها طلایی شود.
مواد داخل بورک را میتونید تغییر بدید بنا به سلیقه خودتون.پنیر و جعفری،یا سیب زمینی پخته تفت داده شده و‌…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image