روش پخت بلال

روش پخت بلال

آموزش آشپزی غذای ایرانی

چند روش پخت بلال:

روش های پخت بلال

چند روش پخت بلال:

 بهترين روش براي پخت ذرت، بخارپز، رُست و گريل کردن است؛ ذرت زماني ميپزد که داغ شود؛ بنابراين، هيچ درجه حرارت خاصي براي پخت آن وجود ندارد.
اين بار در هنگام پيک نيک، ظرف آب نمک را کنار بگذاريد و يک بلال خوشمزه و جديد تهيه کنيد. ميتوانيد يکي از شيوه هاي زير را انتخاب و بر اساس آن، بلال را تهيه کنيد؛ بلال را روي حرارت زياد قرار دهيد تا کباب شود سپس آن را به دلخواه کره اي، پنيري، خامه اي يا تنوري کرده و سرو کنيد.

کره‌ای: 70 گرم کره + نمک + فلفل سیاه (پودر‌شده)

روش پخت بلال خامه‌ای: 50 گرم سس مایونز + 50 گرم خامه + 1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (پودر‌شده) + یک قاشق سوپ‌خوری گشنیز (پاک و خردشده) + 20 میلی‌لیتر آب‌لیموترش تازه + نمک و فلفل سیاه (پودرشده)
بلال پنیری: 70 گرم پنیر پارمزان (رنده‌شده) + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
بلال تنوری: 20 میلی‌لیتر آب‌لیموترش تازه + ½ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا + ½ قاشق چای‌خوری آویشن (پودر‌شده) + 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون + نمک + فلفل سیاه (پودر‌شده)غذا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image