طرز تهیه دسر کرم باواریا:
مواد لازم:
- شیر ۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
- زرده تخم مرغ: ۴ عدد
- پودر ژلاتین: ۳ ق غ ( از لوازم قنادی ها یا عطاری ها تهیه کنید)
- آب :۱/۲ پ
- وانیل: ۱/۲ ق چ
- خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
- شکر: ۲/۳ پ
- پودر کاکائو :۱ ق غ
- آب جوش:۱ ق غ
طرز تهیه دسر کرم باواریا:
پودر ژلاتین رو در آب خیس کرده روی بخار آب بذارین تا شفاف بشه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه
شیر رو روی حرارت بذارین تا داغ بشه (نجوشه) بعد به مواد زرده تخم مرغ اضافه و سریع هم بزنید. روی حرارت ملایم قرار بدین و قبل از اینکه بجوشه بردارین ( ۳الی ۵ دقیقه ). ژلاتین شفاف رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید.
از صافی رد کنید حرارتش کم شد خامه صبحانه رو که با چنگال زدین بهش اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا اگر دوست دارین دسر یک رنگ بشه همه رو یک جا به قالب بریزین اما اگر تمایل دارین ۲ رنگ بشه اونو به ۲ قسمت کنید یک قسمت رو ساده در قالب ریخته و بزارید یخچال تا نیم بند بشه و به قسمت دیگر پودر کاکائو که در ۲ یا ۳ ق آب حل شده روی قسمت اول بریزید و بزارید یخچال تا کاملا سفت بشه.
نکات
میتونید توی لیوان های دسر هم این کرم رو درست کنید
🔴اصلا در حین کار شیر نباید بجوشه فقط داغ بشه
🔴اگر از قالب غیر سیلیکونی استفاده میکنید واسه خارج کردن چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و بعد دسر رو برگردونید