• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی کشمشی : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    شیرینی کشمشی

    آموزش و طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه خونگی:

    شیرینی کشمشی فوق خوشمزه حتی بهتر از بازاری . یعنی این ترکاش خودش نشون دهنده اس .
    دستور مثل همیشه خیلیم راحته جز راحتترین و بهترین شیرینی هاست
    این شیرینی نرم هست نه خشک بافتشم عالیه .
    خیلی راحته و‌ قلق خاصی نداره


    فقط اگر دوست دارید روش ترک بخوره باید بعد اینکه با قیف زدید روش‌ پودر قند الک کنید
    اگر قیف ندارید با قاشق هم میتونید بریزید
    بدون فر هم میتونید درست کنید اونم عالی میشه فقط روش حالت ترک نمیگیره
    کف تابه یا تر ظرفی رو کاغذ روغنی بزارید نیازی به چرب کردن نداره، روی گاز شعله پخش کن بزارید و‌ با شعله متوسط بزارید بعد درشو بزارید بعد یک ربع چک‌کنید

    مواد مورد نیاز :

    • آرد ……..۲ و + یک سوم پیمانه ( 290 گرم) لیوان فرانسوی
    • تخم مرغ …….2 عدد
    • پودر قند……2 پیمانه ( 250 گرم )
    • کره……. 150گرم
    • وانیل ……..1 ق چ.
    • کشمش…… 100 گرم

    طرز تهیه شیرینی کشمشی :

    کره باید به دمای محیط رسیده باشه.
    ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی.
    بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش ها رو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه.


    نکته: بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه.
    سعی نکنید خیلی مواد و پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه.
    شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه.
    در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فر ها متفاوته

    شیرینی کشمشی

    About The Author