طرز تهیه باقلوا ترکی:
مواد خمیر:
- 2 عدد تخم مرغ
- ا لیوان ماست
- 1 استکان روغن مایع
- 50 گرم کره آب شده
- 1 قاشق سرکه سفید
- 1 پاکت پکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 4 لیوان آرد
برای شربت:
- چهار و نیم لیوان شکر
- 4 لیوان آب
- یک برش لیمو
- برای باز کردن خمیر 400 گرم نشاسته ذرت یا گندم
- 200 گرم کره و یک لیوان روغن مایع برای ریختن روی باقلوا
مواد میانی:
- یک کاسه گردو
طرز تهیه باقلوا ترکی:
مواد شربت را مخلوط کرده وبا حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم.
کره را آب کرده و کف رو را می گیریم.
در فر 150-160 درجه 60 الی 70 دقیقه می پزیم.
هم باقلوا و هم شربت باید سرد باشد و سه ساعت زمان لازم است تا شربت به خورد باقلوا برود.
نوش جان