• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان تست سوخاری با روش آسان و سریع

    طرز تهیه نان تست سوخاری:

    طرز تهیه نان تست خانگی

    طرز تهیه نان تست سوخاری :

    سلام سلام
    نان تست سوخاری یا پیراشکی نان تست هر اسمی
    بسیار بسیار خوشمزه حرف نداره یه بار درست کنید عاشقش میشین
    دوستان سس برای تزیینش روش نریزین امکان داره نتونید همه رو بخورین نگاه به ظاهرش نکنید یه شامه برای خودش فینگر نیست .بعدش بخوایین گرمش کنید سسش بد میشه

    مواد لازم:

    • برای یه بسته نان تست
    • یکی و نصفی سینه مرغ
    • قارچ یه بسته
    • فلفل دلمه نر کوچیک یه دونه
    • پیاز و سیر
    • نمک و فلفل و زردچوبه و رب
    • نان تست
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • ارد سوخاری
    • ارد سفید
    • پنیر پیتزا یا پنیر چدار (درصورت دلخواه)

    طرز تهیه نان تست سوخاری :

    اول از همه موادتون تهیه کنید من از سینه مرغ استفاده کردم اب پز کردم بعد ریش ریش کردم ریز نه ها درشت شما از گوشت چرخکرده هم میتونید استفاده کنید جداپیاز خرد کنید سرخ کنید طلایی شد بهش فلفل دلمه و سیر اضافه کنید و سرخ کنید بعد رب و فلفل و نمک و زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین .جدا قارچ سرخ کنید به مواد اضافه کنید
    اگه گوشت چرخکرده میریزین بعد فلفل دلمه که سرخ شد اضافه کنید اگه از سینه مرغ استفاده کردین ابپز شد ریش ریش شد بعد که موادمون اماده شد بریزین و مخلوط کنید سرخش نکنید فقط .

    بعد نان تستهارو ۴ طرفش رو ببرین با وردنه صافش کنید نازک بشه اما مواظب باشین پاره نشه بعد یه زرده تخم مرغ رو بزنید وا بره بعد با برس یا وسیله ای دم دست بغل نون تستها بزنید ۴ طرفش که عین چسب عمل میکنه همه نونها که رو هم قرار بگیره بچسبن ،وسط نان توست موادتون بریزین بعد روش پنیر قرار بدین نونها رو روهم بزنید با بغل چاقو یا چنگال بهم فشارشون بدین تا بچسبن


    سپس ۳ عدد تخم مرغ بزنید در ظرفی قرار بدین
    ارد سوخاری در ظرفی دیگر
    ارد سفیدم در ظرفی دیگر
    اول نون تستها رو در ارد بعد در تخم مرغ و بعد در ارد سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید بالا سرش وایستید چون زود سرخ میشه طلایی شد برگردونید در روغن زیاد سرخ کنید همه قسمتاش یکدست سرخ میشه و زیبا میشه اما من روغن کم زدم روغن گرونه

    About The Author