طرز تهیه کیک شارلوتکا :
طرز تهیه کیک شارلوتکا :
یه کیک روسی بدون کره و روغن به اسم “شارلوتکا”
خوب یه کیک سیب روسی که روغن و کره نداره و حتی اگه به جای شکر سفید از شیرینکنندههای آشپزی بدون قند استفاده کنید یه دسر ایدهآل رژیمی و خوب خواهید داشت.
بافت این کیک به واسطه وجود سیب در بافت داخلی کیک، کمی مرطوب خواهد بود.
مواد لازم:
- سیب ۵ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه یا مقدار معادل شکر رژیمی مخصوص پخت و پز
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
- دارچین ۱ قاشق چایخوری به دلخواه
طرز تهیه کیک شارلوتکا :
سیبها را پوست بگیرید و قسمت دانههای آن را خارج کنید. سپس به صورت خلالهای نیم سانتیمتری خرد کنید و در صورت تمایل روی آن مقداری دارچین بپاشید و خوب زیر و رو کنید.
کف و دیوارههای قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب و آرد پاشی کنید. سپس نیمی از سیب را داخل قالب بریزید.
تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید و درنهایت بیکینگ پودر را اضافه کنید.
نیمی از مایه کیک را روی سیبها درون قالب بریزید و با لایه دیگری از سیب روی آن را بپوشانید و بقیه مایه کیک را روی لایه آخر سیب بریزید.
قالب را در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید.
پس از این مدت یک خلال چوبی درون کیک فرو کنید و چنانچه چیزی به آن نچسبید کیک آماده است.
این کیک را میتوانید به صورت گرم به همراه یک اسکوپ بستنی یا پس از خنک شدن روی آن مقداری پودر قند بپاشید و هم دما با محیط به همراه چای و قهوه سرو کنید.