سالاد گل کلم و انار :
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار :
سالاد گلکلم و انار خیلی محبوب هست تو شب یلدا، اما بیاین این دفعه اینجوری درستش کنین بهتر از گل کلم خام با سس مایونز و اناره… اعتراف کنم من اصلا اون سالاد گلکلماتون رو دوست ندارم… بدمزهترین سالاد عمرم بوده!..تو رو خدا یه تغییری تو منو بدین امسال!
مواد لازم:
- گل کلم ۱ عدد بزرگ
- سیر ۵ حبه
- ارده ۵ قاشق سوپخوری یا نصف پیمانه کنجد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- لیموترش تازه ۱ عدد
- آب ۲ قاشق سوپخوری
- دانه انار مقداری برای سرو
- جعفری خرد شده مقداری برای سرو
گلکلم را گل گل کنید یا یه صورت ورقههای ضخیم برش بزنید(مطابق عکس)؛ سپس با نمک و فلفل به خوبی مزهدار کنید و داخل سینی فر بچینید و روی آنها مقداری روغن زیتون برس کشی کنید و در فر داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا لبههای گل کلم رنگ انداخته و طلایی شود.
سیر های با پوست را درون فویل آلومینیومی بپیچید و درون فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس اجازه دهید خنک شده و پوست بگیرید.
سیرها را له کنید و با ارده یا کنجد، روغن زیتون، آب لیموترش تازه و رنده پوست آن، آب و مقداری نمک و فلفل داخل آسیاب برقی کاملا پوره کنید.
گل کلمها را درون ظرف سرو بچینید و سس را روی آنها بریزید و با دانه انار و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید!
نوش جان