خوراک دال عدس :
طرز تهیه خوراک دال عدس :
یه خوراک آسون برای شبهای زمستونی!
دال عدس رو جنوبیهای عزیز خیلی خوشمزه درست میکنن، با پیاز داغ و زردچوبه و ادویههای تند و فلفلی که واقعا تو زمستون میچسبه… حالا خواستم یه مدل دیگه از خوراک رو برای زمستون با هم درست کنیم.
مواد لازم:
- دال عدس ۲ پیمانه
- هویج رنده شده ۲ عدد
- کرفس ریز خرد شده ۲ ساقه
- پیاز ۱ عدد
- تره فرنگی ۲ ساقه
- برگ بو دو عدد
- سیر خرد شده ۲ حبه
- عصاره مرغ یا سبزیجات ۲ لیتر
- گوجهفرنگی پوره شده ۴ تا ۵ عدد (یا یک قاشق رب گوجهفرنگی )
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دال عدس را یکی دو ساعت با مقداری آب بخیسانید سپس آبکش کنید.
در قابلمه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز و ترهفرنگی را تفت دهید تا نرم شود، برگبو، سیر، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید. چنانچه از رب استفاده میکنید در این مرحله را رب را به همراه سبزیجات تفت دهید. دال عدس آبکش شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس پوره گوجه فرنگی و عصاره مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا دال عدس کاملا پخته و خوراک جا بیفتد. سپس با مقداری نمک و فلفل آن را مزهدار کنید.
نوش جان