طرز تهیه کوکی لینزر:
طرز تهیه کوکی لینزر :
این کوکی وقتی از آلمان رسید به ایران یهو پودر بادام رو تکوند از خودش و اسمش شد شیرینی مشهدی!
چراشو نمیدونم… اینکه رفته زیارت یا اینکه اسم اولین قنادیای که پختش میکرده مشهدی بوده یا نه ؟؟؟شاید قنادش آقا یا خانوم مشهدیه ؟؟؟…. اما میدونم این شیرینیها خیلی خوشمزهان و اصالتا آلمانی هستن!
این مدل اصیل آلمانیش هست که توش پودر بادام داره
مواد مورد نیاز:
- کره ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۱۱۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- پودر بادام ۱۰۰ گرم
- آرد گندم نول ۲۰۰ گرم
- مارمالاد تمشک یا توتفرنگی غلیظ به مقدار لازم
- پودرقند برای تزیین
طرز تهیه کوکی لینزر :
کره هم دما با محیط را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود. وانیل، رنده پوست لیموترش و دارچین را به همراه زرده تخممرغها اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
پودر بادام و آرد را اضافه کنید و چند دور هم بزنید تا خمیر لطیفی تهیه شود. خمیر را خیلی ورز ندهید.
خمیر را یک ساعت در کیسه نایلونی در یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت خمیر را به قطر ۳ میلیمتر با وردنه روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
وسط نیمی از خمیرهای قالب خورده را با قالبی کوچک مجددا قالب بزنید و حفره را خالی کنید.
سینی را به مدت حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، یا تا زمانی که لبههای شیرینی طلایی شود در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید شیرینیها کاملا خنک شوند. سپس روی شیرینیها حفره دار پودر قند الک کنید و روی بقیه آنها مارمالاد بمالید و یکی از شیرینیهای حفره دار را روی آن قرار دهید تا دو لایه به هم بچسبند.
با این مقدار مواد حدود ۶۰۰ گرم شیرینی لینزر خواهید داشت.
نوش جان