بلغور اسپایسی مخلوط:
طرز تهیه بلغور اسپایسی مخلوط:
بلغور گزینه مناسبی برای جایگزین شدن با برنجه… روش پخت مشابهی داره، کلی میکس خوشمزه میشه باهاش درست کرد و مدت طولانیتری هم سیر نگه میداره!
جنوبیهای عزیز، خصوصا بوشهریهای عزیز، این ترکیب رو بهتر از بقیه جاهای ایران میشناسن و بهش گَمنه میگن… یه چیزی شبیه پلو مخلوط اما با بلغور گندم و سبزیجات وحشی معطر بهار که کلی خاطرخواه داره تو این فصل!
این دفعه میخوام یه کمی مکزیکیش کنم این ترکیب خوشمزه رو، یه کم لوبیا و فلفل تند بهش بزنم و یه طعم جدید بسازم!
مواد مورد نیاز:
- بلغور گندم ۲ پیمانه
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد درشت
- سیر ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری یا ۶ عدد گوجه پوره شده
- آب لیموترش ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز تند به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل دلمهای قرمز یا سبز ۱/۲ عدد
- لوبیا قرمز پخته و آبکش شده ۱ پیمانه
- گشنیز خرد شده مقداری برای سرو
- کره یا روغن به مقدار لازم
طرز تهیه بلغور اسپایسی:
بلغور را با مقداری آب بشویید و آبکش کنید.
در تابه مقداری کره یا روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سیر ، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوشرنگ شوند.
بلغور آبکش شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این حین ادویهجات شامل دانه گشنیز، زیره، فلفل قرمز و سیاه را اضافه کنید و با مقداری نمک بلغور را مزهدار کنید. در آخر لوبیای آبکش شده را اضافه و مقداری آب جوش( حدود ۳ تا ۴ پیمانه) و آب لیموترش به تابه اضافه و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بلغور به آرامی پخته و دم بکشد.
به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی آن بپاشید.