• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مغلی – یه دسر لبنانی سوریه ای کاملا گیاهی و بدون شیر !

    طرز تهیه مغلی:

    طرز تهیه مغلی

    طرز تهیه مغلی:

    مَغلی یا مُغلی ، یه دسر لبنانی، سوری که شبیه فرنی خودمونه اما کاملا گیاهی و بدون شیر با ادویه‌جات بیشتر و میکسی از مغزهای بادام و پسته یا کشمش که روی فرنی‌ها میریزند.

    این دسر، عموما برای جشن تولد نوزادان درست میشه…

    مواد مورد نیاز:

    • برنج نیم دانه ۱ پیمانه
    • آب ۶ الی ۷ پیمانه
    • شکر ۱/۳ پیمانه
    • پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
    • پودرِ دارچین ۲ قاشق چایخوری
    • پودر دانه رازیانه ۱/۲ قاشق چایخوری(به دلخواه)
    • گلاب یا عرق بهار نارنج ۳ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه دسر مغلی :

    خلال بادام ،خلال پسته، پودر نارگیل، کشمش و … برای تزیین و سرو

    برنج شسته و آبکش شده را به همراه آب، شکر و ادویه‌جات روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. گلاب یا عرق بهار نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر بزند.

    مغلی را در ظرفهای سرو بکشید و قبل از تزیین اجازه دهید کمی خنک شود. روی دسر را با مغزها و خشکبار دلخواه تزیین کنید.

    این دسر را به صورت نیمه گرم ، هم‌دما با محیط یا سرد می‌توان سرو کرد.

    About The Author