پای پیازچه روسی:
طرز تهیه پای پیازچه روسی :
روس تبارها و منطقه اروپای شرقی یه جور غذای پای یا کیک مانند دارند که جزو دسته شورینیهای روسی است. یه وعده خوب برای یه وعده عصرانه، پیش غذا، شام و مهمانی!
بعضی به مخلوط پیازچه و تخم مرغ، پنیر هم اضافه میکنن که کاملا اختیاریه و هر نوع پنیر خوش طعمی که در دسترس دارین به صورت خرد یا رنده شده قابل استفاده است.
مواد لازم برای پای:
- ماست غلیظ ۴۰۰ گرم
- کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه روغن مایع)
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۲۸۰ گرم
مواد میانی:
- تخم مرغ آبپز خرد شده ۵ عدد
- پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
- پنیر خرد شده (به دلخواه) ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- زرده تخممرغ برای رومال ۱ عدد(به دلخواه)
تخممرغها، شکر و نمک را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. ماست را اضافه و مخلوط کنید. کره یا مارگارین ذوب شده یا روغن مایع را به تدریج اضافه و مخلوط کنید.
آرد دستور را با بیکینگ پودر مخلوط و الک کنید و سپس به مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف و دیوارههای قالب گرد یا ظرف نسوز( پیرکس) به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. نیمی از مایه آماده شده را داخل قالب بریزید.
تخممرغ آبپز و پیازچه و در صورت تمایل پنیر خرد شده را با هم مخلوط کنید .با مقداری نمک و فلفل به خوبی مزهدار کنید. این مخلوط را به صورت یکنواخت روی لایه زیرین پای بپاشید.
باقیمانده مایه پای را روی لایه تخم مرغ و پیازچه بپاشید و به صورت یکنواخت پخش کنید. در صورت تمایل میتوانید روی پای را با برس نرم، زرده تخممرغ همزده بمالید.
پای را در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۵۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
این خوراک به صورت گرم یا همدما با محیط قابل سرو است.