• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک اسفناج پنیری – آموزش درست کردن کیک خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه کیک اسفناج پنیری:

    طرز تهیه کیک اسفناج پنیری

    طرز تهیه کیک اسفناج پنیری:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • آرد یک پیمانه
    • روغن مایع نصف پیمانه سر خالی
    • برگ اسفناج تازه حدود ۱۳۰ گرم
    • شکر نصف پیمانه
    • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
    • نمک یک پنسه

    برگ اسفناج رو همراه با روغن توی بلندر پوره کنید تا خوب میکس بشه و یه پوره ی یکدست به ما بده .
    طبق روال معمول فر رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه و قالبتون رو اماده کنید (چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید ) قالب من ۲۴ سانتی بود


    تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود ۵ دقیقه بزنید تا پفکی بشه و رنگش روشن بشه.پوره اسفناج رو به مخلوط اظافه کنید و بعد نصف آرد رو اضافه کنید و در حدیکه فقط مخلوط بشن هم بزنید بقیه مواد رو به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست بشه


    مواد کیک رو توی قالب بریزید و مواد پنیری رو هم روش بریزید و با دسته ی قاشق به مواد پنیری شکل بدید.بزارید توی فر به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه تا زمانیکه رویه کیک تیره نشه ولی تستر تمیز بیرون بیاد.

    مواد لازم لایه ی پنیری:

    • کره ۲۵ گرم
    • پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
    • تخم مرغ کوچک یک عدد
    • شکر ۵۰ گرم
    • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    • آرد ۱۵ گرم

    پنیر و کره ی نرم را با همزنبزنید تا یکدست شوند سپس وانیل و شکر و تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در نهایت آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه ی یکدست و لطیفی بدست بیاد.

    About The Author