• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کباب کنگر – دستور پخت کباب کنگر خانگی و خوشمزه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کباب کنگر :

    طرز تهیه کباب کنگر

    مواد مورد نیاز:

    • کنگر پاک شده و پخته و میکس شده(له شده) و آب گرفته ۲۵۰ گرم
    • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    • پیاز کوچک یک عدد
    • نمک فلفل زردچوبه سماق
    • سس گوجه ۲۰۰گرم (ترکیب گوجه میکس شده و رب و جعفری و ادویه که پخته شده و قوام اومده ) یا یک قاشق غذاخوری رب و یک گوجه ی میکس شده

    طرز تهیه کباب کنگر :

    گوشت رو همراه پیاز و ادویه توی میکسر بریزید و پالس بزنید تا پیاز له بشه و به خورد گوشت بره بعد سس گوجه و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و میکس کنید تا یکدست بشه .


    کف تابه ی مخصوص فر رو با قلمو کمی چرب کنید کف تابه مایه ی گوشتی رو پهن کنید صاف کنید و مثل شکل برش بدید و بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا وقتی که روی کبابتون هم برشته شده باشه و آب نداشته باشه.


    همراه برنج و گوجه کبابی یا سرخ کرده میل کنید
    پ.ن : میتونید سیب زمینی رنده شده جایگزین کنگر کنید ولی لطفش به وجود کنگره با اون همه خاصیت

    About The Author