• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی قرابیه فندقی کنجدی : طرز تهیه به روش حرفه ای و آسان در خانه

    شیرینی قرابیه فندقی کنجدی

    طرز تهیه شیرینی قرابیه فندقی کنجدی:

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره هم دمای محیط
    • یک استکان روغن مایع ( استکان کمر باریک )
    • یک استکان پودر شکر
    • یک قاشق مرباخوری محلب(ضروری نیست )
    • یک لیوان کنجد تفت داده شده
    • یک لیوان فندق خرد شده و تفت داده شده
    • یک پاکت پینگ پودر
    • آرد به میزان لازم

    طرز تهیه شیرینی قرابیه کنجدی فندقی:

    همه مواد به جز آرد و پکینگ پودر را داخل کاسه ای با دست مخلوط کنید و پکینگ پودر را هم اضافه کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا وقتی که خمیر نسبتا سفتی که به بدست نمی چسبد تهیه شود.


    به اندازه گردو از خمیر برداشته با دست کرد کنید و با چنگال از وسط فشار دهید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بگذارید و در فری که از قبل روی 180 گرم شده تا کمی طلایی شدن روی قرابیه ها بپزید. بعد از سرد شدن کمی پودر قند بپاشید.
    نکته:زیاد با کف دست خمیر را ورز ندهید که به روغن بیافتد.
    نوش جان

    شیرینی قرابیه فندقی کنجدی

    About The Author