طرز تهیه شیرینی قرابیه فندقی کنجدی:
مواد لازم:
- 125 گرم کره هم دمای محیط
- یک استکان روغن مایع ( استکان کمر باریک )
- یک استکان پودر شکر
- یک قاشق مرباخوری محلب(ضروری نیست )
- یک لیوان کنجد تفت داده شده
- یک لیوان فندق خرد شده و تفت داده شده
- یک پاکت پینگ پودر
- آرد به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی قرابیه کنجدی فندقی:
همه مواد به جز آرد و پکینگ پودر را داخل کاسه ای با دست مخلوط کنید و پکینگ پودر را هم اضافه کرده و کم کم آرد را اضافه کنید تا وقتی که خمیر نسبتا سفتی که به بدست نمی چسبد تهیه شود.
به اندازه گردو از خمیر برداشته با دست کرد کنید و با چنگال از وسط فشار دهید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بگذارید و در فری که از قبل روی 180 گرم شده تا کمی طلایی شدن روی قرابیه ها بپزید. بعد از سرد شدن کمی پودر قند بپاشید.
نکته:زیاد با کف دست خمیر را ورز ندهید که به روغن بیافتد.
نوش جان