• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی فندقی : با روش آسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی فندقی

    طرز تهیه شیرینی فندقی :

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان پودر شکر
    • 2 و نیم لیوان آرد (لطفا با کنترل اضافه کنید)
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

    مواد میانی :

    • 1 و نیم لیوان فندق خرد شده
    • یک استکان شکر دانه ریز
    • 1 عدد سفیده تخم مرغ

    طرز تهیه شیرینی فندقی :

    کره، تخم مرغ، پودر شکر، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر نرمی به دست می‌آید.


    روی خمیر را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی فندق خرد شده، شکر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم در حدی که قوام یابد، بپزید. سپس داخل یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.


    پس از 15 دقیقه که خمیر استراحت کرد، از خمیر تکه های کوچکی بردارید و روی سطح صاف با وردنه باز کنید. با استفاده از کاتر مسنطیلی برش بزنید .

    سپس مقداری از مواد میانی را یک طرف مستطیل بگذارید و نیمه دیگر را روی آن تا کنید. به آرامی بدون اینکه فشاری به آنها وارد کنیید در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. در حدی که کمی تغییر رنگ دهند.


    روی شیرینی های کاملا خنک شده پودر شکر بپاشید و سرو کنید. نوش جان

    طرز تهیه شیرینی فندقی

    About The Author