• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه حمص لبنانی : آموزش دسرت کردن غذای لبنانی خوشمزه و آسون

    طرز تهیه حمص لبنانی

    آموزش و طرز تهیه حمص لبنانی:


    خواهرم همیشه بهم میگه اون اجاق گاز روشن که که خمس و ذکاتش نمونه
    منم امروز ب احترامش حمص لبنانی درست کردم
    کیا تا حالا امتحانش کردن ما که از طرفداراشیم کنارشم نون تست سیر و زیتون درست کردم عالی شد

    مواد مورد نیاز:

    • نخود پخته شده یک و نیم لیوان
    • اَرده یک سوم لیوان
    • روغن زیتون نصف لیوان
    • آبلیمو نصف لیوان
    • آب نخود دو سوم لیوان
    • سیر سه حبه
    • پودر فلفل قرمز برای تزیین

    طرز تهیه حمص لبنانی:

    اول از همه نخود رو با آبلیمو داخل میکسر میریزیم و میکس میکنیم و بعد به ترتیب ارده ، روغن زیتون ، سیر رو بهش اضافه و بازم میکس میکنیم ، اینجاس که مواد یکم حالت خشکی داره و هنوز خوب میکس و روان نیست ، آب نخود رو اضافه و میکس میکنیم دوباره که روان میشه ، یعنی دقیقا باید غلظت ماست چکیده رو داشته باشه به همین راحتی و خوشمزگی.


    حمص یه مزه هست که با کروکر و چوب شور و تُرد و نان پیتا و چیپس و خیار و خیلی چیزای دیگه خورده میشه
    خوشمزس،تست کردنش واسه یه مقدار کم هم خالی از لطف نیست واسه کسایی که میگن تردید داریم واسه درست کردنش

    طرز تهیه حمص لبنانی

    About The Author