• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک پنبه ای مغزدار : آموزش درست کردن کیک با بافت نرم و عالی

    کیک پنبه ای مغزدار

    دستور پخت کیک پنبه ای مغزدار خوشمزه و آسان:

    اسمشو خودم انتخاب کردم از بس که نرم بود و اون وسط یهو تیکه های گردو با عطر دارچین مثل انفجار طعم ها بود.

    • ارد قنادی ۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • بکینگ پودر ۱ ق م
    • شیر ۱/۳ پیکانه
    • ماست ۲/۳ پیمانه
    • روغن مایع ۲/۳ پیمانه
    • گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • دارچین ۱ ق غ
    • چیپس شکلات نسوز مقداری
    • شکر ۱ پیمانه

    طرز تهیه کیک پنبه ای مغزدار :

    خوب اول زرده و‌سفیده رو جدا کنید و سفیده رو‌ بزنید تا فرم بگیره، حالا میره توی یخچال. زرده ها رو همراه وانیل و شکر برای ۵ دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد ماست و شیر ولرم رو اضافه کنید و بزنید و روغن افزوده مخلوط کنید (در حد ۱ دقیقه کافیه) حالا ارد و ب پ که ۲ بار الک کردیم رو در دو‌مرحله اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید، نهایتا سفیده رو کم کم به مواد کیک اضافه کنید و فولد کنید.


    قالب رو با ارده چرب کنید و نصف مایع کیک رو توش بریزید حالا مواد میانی(گردو رو با نصف قاشق غذاخوری ارد مخلوط کنید و با دارچین و شکلات چیپسی مخلوط کنید)یک لایه روی تمام سطح کیک بریزید و نهایتا مابقی مواد کیک رو روش بریزید تا تمام سطح کیک رو پوشش بده.


    قالب رو چند بار به زمین بکوبید تا اگر حبابی داره خارج بشه و در فری که از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردید طبقه وسط برای ۵۰ دقیقه بپزید.
    بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید تستر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.
    با یه لیوان چای گرم توی این هوای سرد خیلی میچسبه
    امتحان کنید

    کیک پنبه ای مغزدار

    About The Author