طرز تهیه تست مرغ کنجدی :
براتون يه فينگر فود محشر اوردم كه جون ميده براي مهموني و تولد .. تازه بچه هام عاشقش ميشن و با خوردنش خيالتون راحته كه يه خوراكي پرخاصيت رو خوردن
خوووب بريم سراغ رسپيش
- ۲۰۰ گرم
- پیاز رنده شده ۱ عدد
- حریره سیر و زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد
- کنجد ۱ لیوان
- نان تست ۱۰ عدد
طرز تهیه تست مرغ کنجدی :
مرغ و سفیده تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و حریره سیر رو با هم مخلوط میکنیم . یه لایه روی نان تست میمالیم و بعد میزنیم توی کنجد تا همه جای مرغمون رو کنجد بپوشونه.
بعد توی روغن سرخ میکنیم برای ۳ دقیقه کافیه، میتونید دپ طرف نون ها رو سرخ کنید ولی میتونید برای جذب روغن کمتر فقط از روی کنجد و مرغ سرخ کنید کافیه
حتما با سس فلفل سروش کنید.