طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی:
سلام سلام
حالتون چطوره؟
امروز افتاب جوری پهن شده بود وسط خونه که دلم میخواست پاشم و قنادی کنم و کلی عکس های خوشگل بگیرم تو این نور زرد دلبر آفتاب
ولی خوب دوقلو ها رخصت ندادن و منم به درست کردن یه لیوان هات چاکلت داااااغ رضایت دادم تا هم روزمو باهاش بسازم و هم یه عکاسی بکنم و رسپی بی نظیرش رو براتون بزارم.
پاشین پاشین دست بکار شین که هات چاکلت جون میده واسه این هوا و این فصل
پاییزتون رنگارنگ
هات چاکلت دو نوع ایتالیایی و فرانسوی داره که از نظر غلظت باهم فرق دارن.
انتخاب من امروز هات چاکلت ایتالیایی بود که غلظتش مثل فرنی هستش و طعم گیرایی داره
طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی:
مواد مورد نیاز:
- شیر ۲ فنجان
- پودر کاکائو مرغوب ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای سیاه و تلخ ۱۰۰ گرم
- شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
- کره ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
ابتدا نشاسته ذرت رو توی سه قاشق غذاخوری از شیر سرد حل کنید و کنار بگذارین.
حالا شکلات تخته ای خرد کنین و به همراه پودر کاکائو و شکر قهوه ای به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا خوب حل بشن، گرم که شد شیری که نشاسته رو توش حل کردیم بهش اضافه کنید و تا زمانی که شیر غلیظ بشه هم بزنین.
غلظتش مانند فرنی که شد نمک و کره رو بهش اضافه کنسد و حرارت رو خاموش کنید.
روی هات چاکلت شکلات رنده شده ریختم
این نوشیدنی قابلیت اینو داره که بعد خوردنش دیگه نتونی صبحونه و نهار بخوری