• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک سیب آلمانی با سس کارامل خونگی دلچه + نکات حرفه ای

    رسپی کیک سیب آلمانی

    رسپی کیک سیب آلمانی :

    مواد رویه:

    • آرد الك شده ٥٠ گرم
    • كره سرد ٥٠ گرم
    • گردو خرد شده ٥٠ گرم
    • شكر قهوه اي ٤٠ گرم
    • دارچين ١ قاشق چايخوري

    مواد اصلی کیک :

    • آرد قنادي ١٣٠ گرم
    • شكر ١٠٠ گرم
    • شير ١٠٠ گرم
    • تخم مرغ ١ عدد
    • سيب قرمز بزرگ ١ عدد
    • بكينگ پودر ١ قاشق چايخوري
    • كره همدماي محيط ٥٦ گرم

    رسپی کیک سیب آلمانی با سس کارامل خونگی دلچه :

    التدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه روشن كنيد تا گرم شود. قالب رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد.
    اول مواد مياني را آماده كنيد: ارد و دارچين رو الك كنيد، با شكر قهوه اي مخلوط كنيد. كره سرد را مكعبي خرد كنيد و با چنگال شروع به مخلوط كردنش با آرد كنيد طوري كه مخلوط نشه و تيكه هاي كوچيك كره توي آرد باقي بمونه، گردو رو هم اضافه كنيد بهش وحالا مواد رويه رو كنار بزاريد.

    حالا وقت اينه كه سيب رو پوست بگيرين و هسته جدا كنيد و مكعبي خردش كنين و براي ٢ دقيقه روي حرارت زياد تفت بدين تا ابش گرفته شه..

    حالا مواد اصلي كيك:
    كره و شكر رو با همزن خوب بزنيد تا خوب پف كنه، بعد تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و براي ٢ دقيقه مخلوط كنيد.
    ارد و بكينگ پودر رو دوبار الك كنين، بعد شير و آرد رو به تناوب اضافه كنيد و مخلوط كنيد و كم كم به خورد مواد بدين.
    حالا مواد كيك رو توي قالب فوق ريخته و روش رو صاف كنين و بعد سيب ها رو روش بريزيد و لايه اخر هم مواد رويه دارچيني رو روش بريزيد .


    بزاريد داخل فر طبقه وسط براي يك ساعت تا كيك بپزه.

    رسپی کیک سیب آلمانی

    About The Author