دستور پخت کیک آناناس نارگیل :
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- آب اناناس ۱/۲ لیوان
- روغن ۱/۲ لیوان
- بکینگ پودر ۲ ق م
- وانیل ۱/۲ ق م
- تخم مرغ ۴ عدد
برای لایه ی رویی:
- پودر نارگیل ۱ لیوان
- سفیده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ لیوان
- اسانس نارگیل چند قطره
طرز تهیه کیک آناناس نارگیل:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دورتند همزن بزنید تا حسابی کشدار و روشن بشه، روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید،
آب آناناس رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزنبژنید و نهایتا ارد و بکینگ پودر رو که الک کردین بریزید توی ملات کیک وبا لیسک فولد کنید.
قالب رو چرب کنید و ملات کیک رو بریزید توش (باید تا نصف قالبتون پر بشه)
بزارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت۱۸۰ درجه برای نیم ساعت.
بعد مواد رویه رو اماده کنید: سفیده های تخم مرغ رو بزنید تا فرم بگیره و کم کم شکر رو اضافه کنید نهایتا هم پودر نارگیل و اسانس نارگیل رو بریزید و با لیسک مواد رویه رو مخلوط کنید.
حالا کیک رو از فر خارج کنید و مواد نارگیلی رو یکدست روی سطح کیک پخش کنیدو مجدد بزارید داخل فر تا ۲۰ دقیقه دیگه بپزه و روی کیک هم رنگ بگیره.
من بعد از خنک شدن روش رو با خامه و برش های آناناس و خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کردم.
با یه لیوان چای یا یه فنجون قهوه یه عصر دلچسب براتون میسازه یه برش از این کیک