• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک آناناس نارگیل : طرز تهیه و نکات کلیدی

    کیک آناناس نارگیل

    دستور پخت کیک آناناس نارگیل :

    • آرد ۲ لیوان
    • شکر ۱ لیوان
    • آب اناناس ۱/۲ لیوان
    • روغن ۱/۲ لیوان
    • بکینگ پودر ۲ ق م
    • وانیل ۱/۲ ق م
    • تخم مرغ ۴ عدد

    برای لایه ی رویی:

    • پودر نارگیل ۱ لیوان
    • سفیده تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۱/۲ لیوان
    • اسانس نارگیل چند قطره

    طرز تهیه کیک آناناس نارگیل:

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دور‌تند همزن بزنید تا حسابی کشدار و روشن بشه، روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید،
    آب آناناس رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزنبژنید و نهایتا ارد و بکینگ پودر رو که الک کردین بریزید توی ملات کیک وبا لیسک فولد کنید.


    قالب رو چرب کنید و ملات کیک رو بریزید توش (باید تا نصف قالبتون پر بشه)
    بزارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت۱۸۰ درجه برای نیم ساعت.
    بعد مواد رویه رو اماده کنید: سفیده های تخم مرغ رو بزنید تا فرم بگیره و کم کم شکر رو اضافه کنید نهایتا هم پودر نارگیل و اسانس نارگیل رو بریزید و با لیسک مواد رویه رو مخلوط کنید.


    حالا کیک رو از فر خارج کنید و مواد نارگیلی رو یکدست روی سطح کیک پخش کنیدو مجدد بزارید داخل فر تا ۲۰ دقیقه دیگه بپزه و روی کیک هم رنگ بگیره.
    من بعد از خنک شدن روش رو با خامه و برش های آناناس و خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کردم.
    با یه لیوان چای یا یه فنجون قهوه یه عصر دلچسب براتون میسازه یه برش از این کیک

    کیک آناناس نارگیل

    About The Author