• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترش شامی گیلانی : دستور پخت غذای شمالی خوشمزه و آسون

    ترش شامی گیلانی

    دستور پخت ترش شامی گیلانی:

    طرز تهیه ترش شامی گیلانی:

    ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته و یدونه سیب زمینی متوسط رنده شده ، نمک فلفل زردچوبه و سبزی معطر (من چوچاق تازه و خالواش خشک داشتم) شما میتونید بجاش از جعفری و نعنا خشک هم استفاده کنین.
    و یک عدد تخم مرغ مخلوط و بزارید توی ظرف درب دار یک ساعت استراحت کنه توی یخچال بعد مثل کتلت سرخ کنید.


    برای سس یه پیاز متوسط ریز خرد شده رو تفت بدین. طلایی شد بهش رب بزنید سرخ شد و رنگ باز کرد ۱ لیوان اب بریزید توش و نمک و فلفل کمی بزنید . برای چاشنی هم میتونید از کمی اب نارنج استفاده کنید. اگر نداشتین جایگزینش ابغوره بزنید. اجازه بدین سس غلیظ بشه. ۵ دقیقه اخر هم شامی هارو بزارید توی سس و حرارت رو خیلیییی کم کنین تا طعم سس به خوردشون بره . با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه سرخ شده و برنج دودی نوش جونتون کنید


    بچه ها این غذا با سبزی های معطر شمالی و اب نارنج واقعا یه چیز دیگست. ولی اگه ندارین خودتون رو محدود نکنین و با جایگزین هایی که گفتم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین

    ترش شامی گیلانی

    About The Author