دستور تهیه نان پواچا :
مواد لازم:
- 125گرم کره
- یک استکان ماست
- یک استکان روغن مایع
- دو قاشق مرباخوری شکر
- یک پاکت پکینگ پودر (10 گرم )
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق مرباخوری سرکه
- یک عدد تخم مرغ ( سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال )
- آرد تا جایی که به دست نچسبد
برای رومال:
- یک عدد زرده
- یک قاشق مرباخوری شیره انگور
- یک قاشق چایخوری روغن مایع
- کنجد
برای داخل خمیر:
- پنیر از هر نوع به دلخواه
دستور تهیه نان پواچا :
تمام مواد خمیر را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود . از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته داخلش پنیر می گذاریم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و رومال زده و کنجد میپاشیم در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم.
نوش جان