دستور پخت و طرز تهیه ماهی پفکی:
مواد لازم:
- فیله ماهی بدون تیغ
- یک لیوان ارد گندم
- نصف لیوان ارد سوخاری
- یک لیوان شیر ولرم
- تخم مرغ
- نمک و فلفل
- پودر سیر و پیاز
مواد مرینت ماهی:
- پودر سیر و پیاز
- نمک
- فلفل سیاه
- پوره سیر
طرز تهیه ماهی پفکی:
ماهی رو خوب بشورید کاملا خشک کنید، با مواد گفته شده مرینت کنید، یک ساعت استراحت بدید.
تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه یکدستی باید باشه نه سفت باشه نه خیلی شل تقریبا مثل مایه پنکیک ، تکه های ماهی رو بندازید داخلش ، اگه شب تا صبح بزارید توی مایه پفکی باشه که عالیه اما اگه وقت نداشتین حداقل سه یا چهار ساعت بزارید ماهی مزه دار بشه و توی ظرف ته گود روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و با حرارت متوسط بزارید تکه های ماهی سرخ بشه و تمام.
نکته:
با این روش میگو، قارچ و مرغ رو هم میتونید درست کنید .
نوش جان