دستور پخت و طرز تهیه مرغ مراکشی:
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
مرغ ۳ الی ۵ تکه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز یک عدد کوچک
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم زیره ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۲ ق چایخوری
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده نصف قاشق چ
نمک ، فلفل به میزان لازم
مخلفات مثل لیمو و گوجه
طرز تهیه مرغ مراکشی:
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ روغن زیتون ، سیر ، پیاز ، اب لیمو ، پوست لیمو و ادویه ها ( ، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه ، تخم گشنیز ، آویشن و نمک) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف فر چیده یا در فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر لیمو و گوجه را اضافه کنید و گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه.
نکته : این جوجه ها رو میتونید کباب هم بکنید.