طرز تهیه و دستور پخت کیک قهوه:
مواد لازم:
- ارد: دو پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر قند: نصف پیمانه
- قهوه نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
- بادام خرد شده: ۵۰ گرم
- کره: نصف پیمانه
- پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک قهوه:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، شکر و کره را خوب هم بزنید تا کرم مانند شود، تخم مرغ و وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده ارد را الک کرده و به تدریج به کرم اضافه کنیم، نسکافه را در اب جوش حل کرده و مواد را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گوله نشود، قالب کیک را چرب کرده یا رویش کاغذ روغنی پهن کنید و کمی ارد بپاشید، مایه را در اب ریخته و مدت یک ساعت در فر قرار دهید و سپس میل کنید.
نوش جانتون