طرز تهیه کیک هویج کرم دار:
مواد لازم:
- اندازه لیوان 200 میلی
- اندازه استکان 150 میلی
- سه عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک استکان روغن مایع
- یک و نیم لیوان هویج رنده شده
- یک لیوان گردو
- یک و نیم لیوان آرد
- یک پاکت پکینگ پودر
- یک قاشق مرباخوری دارچین
مواد کرم:
- 125 گرم کره
- 150 گرم پودر شکر
- 500 گرم پنیر لبنه
- نصف لیمو ترش
طرز تهیه کیک هویج کرم دار:
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود . روغن مایع را هم اضافه کنید. آرد و پکینگ پودر را هم مخلوط کنید . در آخر هویج رنده شده گردو و دارچین را اضافه کنید. داخل قالب کمربندی سایز 22 کاغذ روغنی انداخته و کناره ها را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 30-35 دقیقه با کنترل بپزید. بعد از سرد شدن کیک مواد کرم را آماده کنید.
کره و پودر شکر را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود پنیر را هم اضافه کنید بعد آبلیمو را هم اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
کیک را سه لایه کنید لایه اول را داخل قالب قرار داده و از کرم روی کیک پخش کنید و و لایه بعدی را قرار دهید و باز یک لایه کرم بزنید تا آخرین لایه روی کیک و کناره ها را هم از کرم زده و یک شب داخل یخچال قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان