دستور پخت پاستا با سس ایتالیایی:
طرز تهیه پاستا با سس ایتالیایی:
پاستا سوسیس دودی و سس ایتالیایی واقعا چه چیزی بهتر از این غذا برای عزیزانتان وجود دارد.سس ایتالیایی کلاسیک شامل سیر، روغن زیتون، گوجه، بوده البته با بعضی از افزودنی های دیگر می توان طعم این سس را کامل تر کنید.
پاستا با طعم های مختلف و شکل های مختلف یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی بوده که با ذائقه ایرانی ها سازگار و جای خود را در فهرست غذایی ما باز کرده است. این غذای لذیذ را با رسپی های مختلف امتحان کرده و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید. چه چیزی بهتر از یک بشقاب پر از طعم و عطر های لذیذ هیجان انگیز است.
مواد لازم :
- پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
- سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
- پاستا ۳۰۰ گرم ( تقریبا نفری ۱۰۰ گرم )
- سوسیس دودی خرد شده ۲۵۰ گرم
- پوره ی گوجه ۱ پیمانه
- پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند در این فاصله پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد سپس پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. سپس در ماهیتابه ای دیگر سوسیس را سرخ کنید و سس گوجه ای که در مرحله ی قبل درست کردید به همراه پاستاهای آبکشی شده به آنها اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و در ماهیتابه را ببندید و با حرارت ملایم بر روی گاز قرار داده تا پنیرها آب شوند. یا به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار داده و این پاستای لذیذ را نوش جان