• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کباب تابه ای : طرز تهیه غذای ایرانی خوشمزه و آسون

    دستور پخت کباب تابه ای

    طرز تهیه و دستور پخت کباب تابه ای:

    دستور پخت کباب تابه ای :

    واااای یه غذای بی نظیری و بی همتا
    کباب تابه ای غذای محبوب هر ایرانی:
    کباب تابه ای از اون غذاهاست که خیلی سریع حاضر میشه و همه عاشقش اند
    برای تهیه ی کباب_تابه_ای یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنیم (اگر مقدار گوشت زیاد بود پیاز بیشتر بزنید ) و ابش و خوب میگیریم و با گوشت چرخ کرده (که چربی نداشته باشه بهتره) نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر یک ساعت داخل یخچال بزاریم استراحت کنه خیلی بهتره .

    بعد داخل تابه کمی روغن میریزیم و مواد و کف تابه پهن میکنیم خیلی نازک نباشه چون جمع میشه و بد شکل میشه خیلی هم قطور نباشه چون سفت میشه. با حرارت کم میزاریم کمی بپزه و خودشو بگیره تو این فاصله یک یا دو عدد گوجه رو رنده میکنیم و روی کباب تابه ای مون میریزیم اگر گوجه ها بیرنگ بودن کمی هم رب اضافه کنید، میتونید کلا گوجه رو حذف کنید و فقط رب و با آب مخلوط کنید ، بعد اجازه بدین با حرارت کم بپزه تا آب گوجه ها کشیده بشه یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه کباب ها هم سرخ بشن من کمی هم زعفران دم‌کرده ریختم

    برای اینکه کباب ها یک‌ شکل و یک اندازه بشه مواد و داخل کیسه فریزر ریختم و ‌کاملا یک دست پخش کردم. بعد از روی کیسه با دست یا هر وسیله ای که راحت بودین گوشت و به اندازه های دلخواه. تقسیم کنید بعد یک ساعت داخل فریزر بزارید تا به همون حالت یخ بزنه بعد به همون شکل یخ زده داخل تابه بزارید.
    با عشق بخورید

    دستور پخت کباب تابه ای

    About The Author