دستور پخت کیک هلوی نارگیلی :
طرز تهیه کیک هلوی نارگیلی :
دستور یه کیک تابستونه دارم خوشمزه
خوش عطر و خوشرنگ
برای عصرتون درست و کنار خانواده میل کنید.
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۲عدد درشت
- شکر ٣/۴ پ و ۱ق غ شکر اضافه تر
- کره ۵٠ گرم + دو ق سوپخوری روغن مایع
- ماست پرچرب ۳/۴پ
- وانیل۱ق چ
- آرد دو پیمانه
- بیکینگ پودر ۱و۱/۲ق چ
- نمک ۱/۴ق چ
- هلو ٣ عدد، پودر نارگیل ١ ق غ یا رنده پوست لیمو
تخم مرغ، شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگش روشن و مواد کشدار بشه. کره نرم و روغن رو اضافه و مخلوط کنید. ماست رو اضافه و کمی با همزن بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک که دوبار الک شده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. پودر نارگیل رو اضافه کنید، قالب ۲۳ سانت را چرب و آردپاشی کرده نیمی ازخمیر کیک را داخل آن بریزید و هلوی نگینی را روی خمیر ریخته بعد مابقی خمیر را روی هلو ها میریزیم.
حالا هلوهای برش خورده را روی خمیر قرار بدین روی هلوها رو یک قاشق شکر بپاشید و قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۴۵ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید و پس از پخته شدن از فر بیرون بیارین کمی از حرارتش که کم شد روی توری فلزی خنک کنید.
عکسها رو ورق بزنید
-من برای براق شدن رویه کیک کمی عسل گرم زدم.
@ashpazi.ba_afra
#نکات؛ از هلوهایی که نرم و آبکی هستن استفاده نکنید، هلوهای برش خورده رو روی پارچه بزارین تا خشک بشن، میتونید کره رو حذف کنید و نصف پیمانه روغن جایگزین کنید. ماست آبکی و شل نباشه