آموزش درست کردن تارت کشک و بادمجان :
مواد لازم :
- کشک و بادمجان به اندازه یک قابلمه کوچک
- تارت به تعداد لازم از مغازههای لوازم قنادی تهیه کنید
- نعناع خشکیک قاشق غذاخوری
- کشک و گردوی خرد شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه تارت کشک و بادمجان:
کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
قالبهای تارت را روی یک سینی بچینید. درون آنها را با کشک و بادمجان پر کنید.
(کشک و بادمجان نباید داغ باشد) نعناع خشک را با کمی زردچوبه درون کمی روغن داغ بریزید، آن را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
(حرارت کم باشد، چون نعنا خیلی زود میسوزد) روی تارتها را با کمی نعنا داغ، کشک و گردوی خرد شده تزئین کنید.
تارتها را درون ظرف سرو بچینید.