دستور پخت پاند کیک هل با روش آسون:
مواد لازم پاند کیک هل:
- آرد ۲ و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
- کره ی همدمای محیط ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم)
- شکر ۱ و ۳/۴ پیمانه
- هل ( ۲۰ دانه، آسیاب شده )
- تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد
- شیر ۳/۴ پیمانه
- خامه ی صبحانه ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه پاند کیک هل با حلوای لبو:
کره را ۲ دقیقه میزنیم، شکر را اضافه کرده و دو دقیقه ی دیگه میزنیم، تخم مرغها را با فاصله اضافه میکنیم و هرکدوم و یک دقیقه میزنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم، خامه و شیر را مخلوط میکنیم، حالا به این ترتیب مواد را اضافه میکنیم، ۱/۳ آرد +نصف شیر و خامه +۱/۳ دیگه از آرد +مابقی شیر و خامه و در آخر هم مابقی آرد و هل ،با لیسک مطمئن میشیم که مواد کاملا مخلوط شدن، اگر میخواین مثل من سه تا کیک یک اندازه داشته باشین ، مواد را تقسیم به ۳ کنین و در قالب ( ۱۷ سانت) بریزین، در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه.
مواد لازم برای حلوای لبو
- آرد ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- لبوی پخته ۵۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- روغن مایع ۱/۳ پیمانه
- گلاب ۱/۳ پیمانه
- آب لبو ۱/۴ پیمانه
- هل ۱ ق چایخوری
آرد نیازی به تفت زیاد نداره، همینقدر که بوی خامی آن برود، کافیه، حتما بعد از تفت، مجددا الک کنین، پوره ی لبو و شکر تا حدیکه باهم مخلوط شوند روی حرارت باشه، من به این حلوا زعفرون نمیزنم، نیازی نداره،