دستور پخت شیرینی گردویی پفکی:
سلام دوستای گلم
این چند روز حسابی خودم درگیر شیرینی پزی کردم
فکر کنم سه چهار سالی بود که عیدا دیگه خودم شیرینی درست نمیکردم
امروز شیرینی گردویی و نارگیلی درست کردم این که تو عکس میبینید
مواد مورد نیاز:
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- شکر نصف لیوان
- گردو خرد شده ۳/۴ لیوان
- وانیل نصف ق چ
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی :
اول زرده تخم مرغ به همراه شکر و وانیل حدودا ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن میزنید تا یکدست بشه و مایه کرم رنگ و کشدار بشه بعد گردو هارو اضافه میکنید با دور کند هم میزنید تا کاملا مخلوط بشن
فر رو از ۱۵ دقیقه قبل با دما ۱۷۰ درجه گرم میکنید
توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از موادتون به اندازه یه فندق بزارید و با فاصله ۱ سانت از هم بچینید داخل فر بزارید ۱۵ تا ۲۰ دقیه بستگی به فر تا آماده بشن .
نکته ۱ . این شیرینی بافت لطیفی داره و ممکنه خیلی زود بسوزه پس حتما بعد یه ربع چک کنید
نکته ۲ . گردو ها رو به اندازه ای خرد کنید که زیر دندان مشخص باشه