دستور سوپ ازوگلین چورباسی :
مواد لازم:
- یک لیوان عدس قرمز
- دو قاشق غذاخوری برنج ( نیم دانه باشد بهتر است )
- 2 قاشق غذاخوری بلغور
- دو قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک عدد پیاز
- یک حبه سیر
- یک قاشق غذاخوری رب
- یک قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق مرباخوری رب فلفل ( نبود هم اشکالی نداره )
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق مرباخوری نعنا خشک
- 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- نوک قاشق فلفل سیاه
- یک و نیم قاشق مرباخوری نمک
دستور سوپ ازوگلین چورباسی :
پیاز و شیر را با روغن مایع تفت می دهیم بعد عدس و برنج و بلغور را هم شسته و اضافه کرده و دوباره کمک تفت می دهیم یک لیتر آب جوش اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا خوب بپزد .
داخل تابه کره را با یک قاشق آرد کمی تفت می دهیم ری ها را هم اضافه می کنیم و نمک و ترکیه و نعنا را هم اضافه کرده و یک لیوان آب می ریزیم و می گذاریم تا بجوشد و به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم و 4-5دقیقه می جوشانیم اگر زیاد سفت شد می توانید کمی آب جوش اضافه کنید.
نوش جان