رسپی دسر کیک خیس توت فرنگی با روش آسان:
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان سرخالی شکر
- 1 فنجان شیر
- نصف فنجان روغن مایع
- 1.5 الی 2 لیوان آرد
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- 1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)
برای سس توت فرنگی:
- 500 گرم توت فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 فنجان قهوه خوری آب
- 4 قاشق غذاخوری شکر
برای کرم شیری:
- شیر 1 لیتری
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- نصف لیوان شکر
- 1 بسته وانیل
- (بعد از خنک شدن کرم ، یک بسته کرم شانتی به آن اضافه می کنیم. به همین خاطر مقدار شکر موجود در آن را کاهش دادم).
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خیس توت فرنگی :
ابتدا کرم شیری را آماده کنید.
همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید. با هم زدن مداوم آن را بپزید. در آخر، وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و از اجاق بردارید.
روی آن را با یک لایه فویل بپوشانید و بگذارید خنک شود.
در این فاصله کیک را آماده کنید.
بعد از اینکه تخم مرغ و شکر را خوب هم زدید ، مواد مایع را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید و سپس مواد خشک را اضافه کنید.
مقدار آرد ممکن است با توجه به وزن تخم مرغ متفاوت باشد.
داخل فر با دمای 180 درجه بپزید.
بالا و پایین فر روشن باشد.
فر 5 دقیقه قبل از اینکه مایع کیک را برای پخت داخل آن بگذارید روشن شود.
بعد از بیرون آمدن کیک ، اجازه دهید 4-5 دقیقه خنک شود.
سپس کیک را با 1 فنجان شیر سرد خیس کنید.
یک بسته کرم شانتی را به کرم شیری که آماده کرده اید و خنک شده اضافه کنید و حدود 5-6 دقیقه به کمک همزن آن را بزنید تا قوام یک دستی پیدا کند و سپس آن را روی کیک بریزید و به کمک لیسک صاف کنید.
برای سس توت فرنگی شکر و توت فرنگی را در مخلوط کن پوره کنید.
نشاسته و آب را داخل ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید و پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و روی اجاق گاز درحالی که مدام هم میزنید بپزید. سپس آن را بدون اینکه خنک شود روی کرم شیری که از قبل روی کیک ریختیم ، پخش کنید. بعد از یک شب نگه داشتن در یخچال ، می توانید آن را به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید.
میتوانید از کرم شیری که درست کردید مقداری جدا کنید و با آن روی کیک را تزیین کنید.